Plaats uw ventilatie zelf met onze professionele begeleiding:


Hierdoor bespaart u niet alleen op de plaatsingskosten, maar weet u ook perfect hoe uw installatie is opgebouwd.
Wij werken niet met “paketten”, maar zorgen voor een persoonlijke begeleiding vanaf de ontwerpfase tot de keuring en ingebruikname van de installatie.


Hoe verloopt het proces:


  • 1We bekijken uw bouwplannen samen, en aan de hand van uw wensen en een grondige uitleg van de mogelijkheden komen we tot een voorlopig ontwerp.
  • 2Op basis van dit ontwerp wordt er een prijslijst van de vermoedelijk benodigde materialen opgemaakt. Hierop staan zowel de eenheidsprijzen als de aantallen vermeld, waardoor u steeds een duidelijk overzicht behoud. De aankoopprijs van de materialen is ook de enige kost die u zal hebben tijdens het bouwproces. Voor het leveren van materialen, uitleg op de werf, opmaak schema's, inregelen van de installatie ... worden geen extra kosten aangerekend.
  • 3Als u met ons in zee gaat kan de eerste stap van de werken gezet worden: De leidingmaterialen worden geleverd. U heeft de mogelijkheid de nodige machines te huren indien u dit wenst.
  • 4Als deze werken werden uitgevoerd kan er een nieuwe afspraak gemaakt worden waarbij de unit wordt geleverd. U krijgt hierbij ook de nodige instructies.
  • 5Als deze geplaatst is, en aangesloten op het leidingnetwerk kunnen we de installatie komen opstarten en de debieten per kamer inregelen.
  • 6Er zal een inregelverslag worden opgemaakt voor uw epb-aangifte.